Blaturile de bucătărie din Calcar

HomeArc Mode FocsaniBlaturile de bucătărie din Calcar

Care sunt cele mai populare materiale folosite în blaturile de bucătărie?

Este una dintre cele mai frecvente întrebări în alegerea mobilierului de bucătărie. Oamenii sunt indeciși fiind atâtea opțiuni disponibile, însă, blaturile de calcar sunt de departe cea mai populară atracție.
Când vine vorba de alegerea blaturilor pentru bucătărie, proprietarii de locuințe sunt puși în fața alegerii a una dintre cele 2 opțiuni de bază: materiale naturale sau fabricate.

Calcar

Calcarul este o piatră sedimentară compusă din Carbonat de Calciu. Datorită faptului că se găsește foarte ușor, costurile ei sunt mai scăzute ca cele ale granitului și marmurei. Este alegerea perfectă dacă prețul granitului și marmurei nu se încadrează în parapetrii bugetului dvs., dar totuși vreți un aspect natural și elegant.

În ceea ce privește durabilitatea, acesta poate rezista cu ușurință în timp dacă este sigilată corect. Petele de murdarie trebuie inlaturate rapid deoarece pot fi absorbite.

Unul dintre dezavantajele calcarului este că necesită atenție, fiind foarte ușor deteriorabil. Acesta se poate zgâria și ciobi în zonele cu utilizare frecventă.

[sursa: www.kitchenexpert.ro]

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet