Blaturile de bucătărie din Granit

HomeArc Mode FocsaniBlaturile de bucătărie din Granit

Care sunt cele mai populare materiale folosite în blaturile de bucătărie?


Este una dintre cele mai frecvente întrebări în alegerea mobilierului de bucătărie. Oamenii sunt indeciși fiind atâtea opțiuni disponibile, însă, blaturile de granit sunt de departe cea mai populară atracție.
Când vine vorba de alegerea blaturilor pentru bucătărie, proprietarii de locuințe sunt puși în fața alegerii a una dintre cele 2 opțiuni de bază: materiale naturale sau fabricate.


Majoritatea oamenilor când se gândesc la granit cred că este suprafața ideală împotrivă murdăriei, fiind foarte ușor de întreținut, ceea ce este adevărat însă nu trebuie neglijat deoarece unele pete devin foarte dificil de indepărtat daca nu sunt curatate la timp.

Deoarece granitul este un material 100% natural, suprafața poate varia în peste 3000 de modele și culori. Atunci când primiți granitul în mai multe plăci este bine să le verificați pentru a semnala o eventuală eroare, multe modele fiind asemănătoare pot fi confundate ușor. Un lucru de notat când cumpărați granitul este să va asigurați că grosimea acestuia este suficientă deoarece nu primește o notă de durabilitate precum plăcile de ceramică.

Un lucru bun este că poți instala blaturile de granit în plăci de 30 cm, decât dintr-o singură bucată, ceea ce face mai puțin costisitoare repararea. Granitul este cu siguranță o alegere ușoară atunci când dorești eleganță, iar bugetul nu este o problemă. Odată ce folosirea granitului devine din ce în ce mai întâlnit, prețurile cel mai probabil vor scădea.

[sursa: www.kitchenexpert.ro]

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet