Blaturile de bucătărie din Marmura

HomeArc Mode FocsaniBlaturile de bucătărie din Marmura

Care sunt cele mai populare materiale folosite în blaturile de bucătărie?

Este una dintre cele mai frecvente întrebări în alegerea mobilierului de bucătărie. Oamenii sunt indeciși fiind atâtea opțiuni disponibile, însă, blaturile de marmura sunt de departe cea mai populară atracție.
Când vine vorba de alegerea blaturilor pentru bucătărie, proprietarii de locuințe sunt puși în fața alegerii a una dintre cele 2 opțiuni de bază: materiale naturale sau fabricate.

Marmura

Trăim în vremea când marmură este utilizată în aproape orice cameră. Acest lucru este datorat frumuseții și prețului accesibil. Însă dacă doriți să îl utilizați în blatul de bucătărie trebuie să cunoașteți câteva aspecte foarte importante.

Pentru a nu intra in geologia acestei pietre, trebuie în primul rând să știți că este vulnerabilă asupra petelor ( precum vin, suc, și ulei ) care pot fi absorbite și va trebui să cereți ajutor profesional pentru curățarea acestora. Dacă gătiți frecvent procesul de curățare este odată la 6 luni. Dacă doriți să curățați dvs petele, specialiștii recomanda să înmuiați o cârpă în amoniac și jumătate de cupă de peroxid-hidrogenat înainte de a șterge petele.

Dacă marmura este expusă supra unor agenți acizi ( oțet, lămâie ) această își pierde lăcuirea și este vulnerabilă la zgârieturi. Când vine vorba despre rezistentă la căldură, aceasta face față destul de bine. Nu recomandăm însă să așezați oalele sau tigăile de pe foc direct pe suprafață deoarece se poate decolora sau arde.

Marmură Carrara este o nuanță de marmură gri care se află printre cele mai ieftine modele. Dacă optați pentru un model de lux, Calacatta este alegerea perfectă fiind de un alb imaculat.

[sursa: www.kitchenexpert.ro]

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet