Blaturile de bucătărie din Travertin

HomeArc Mode FocsaniBlaturile de bucătărie din Travertin

Care sunt cele mai populare materiale folosite în blaturile de bucătărie?

Este una dintre cele mai frecvente întrebări în alegerea mobilierului de bucătărie. Oamenii sunt indeciși fiind atâtea opțiuni disponibile, însă, blaturile de travertin sunt de departe cea mai populară atracție.
Când vine vorba de alegerea blaturilor pentru bucătărie, proprietarii de locuințe sunt puși în fața alegerii a una dintre cele 2 opțiuni de bază: materiale naturale sau fabricate.

Travertin

Unul dintre materialele folosite în construcții de mii de ani. Oferă bucătăriei tale un aer istoric, clasic. O alegere clară dacă ai o înclinație spre stilul rustic. Natura ne oferă această piatră într-o multitudine de culori minunate. Travertinul este disponibil în nuanțe precum bej, gri-bej, cărămiziu și auriu. Culoare pietrei depinde de conținutul de fier.

Pe lângă varietatea de culori disponibile, finisajele pot fi diferite de asemenea. Acesta variază de la brut ( natural ) până la suprafața fină precum cea a granitului sau a marmurei. Tăierea și instalarea acestei pietre se face cu ușurință, reparația ei de asemenea fiind la costuri reduse.

Dezavantajele sunt asemănătoare ca cele ale calcarului, este necesară o întreținere foarte atentă deoarece petele pot fi absorbite. De asemenea se poate zgâria și ciobi foarte ușor

[sursa: www.kitchenexpert.ro]

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet